Lego Pásový žeriav Liebherr LR 13000

Dostupnosť Na objednávku do 7-21 prac. dní (>5 ks)
Možnosti doručenia
Kód: MPK2242146
679,90 €
Lego Pásový žeriav Liebherr LR 13000
Lego Pásový žeriav Liebherr LR 13000
Doprava zadarmo
Je veľký... Je mocný... Bude vašou novou staviteľskou výzvou! Tento model LEGO® Technic Liebherr Pásový žeriav LR 13000 (42146) pre dospelých meria vyše 99 cm na výšku a je jedným z najväčších modelov v sérii LEGO Technic (k augustu 2023). Rovnako ako skutočný žeriav, aj tento model je plný detailov a realistického pohybu. Pôsobivá pocta jednému z najvýkonnejších žeriavov na svete.

Hýbe sa ako skutočný žeriav
Ponorte sa pútavej stavby a vychutnajte si tento model, ktorý je poctou jednému z najvýkonnejších žeriavov na svete. Následne svoj model uveďte do prevádzky pomocou aplikácie CONTROL+ a pozrite sa, čo všetko tento mohutný žeriav dokáže. Medzi jeho realistické funkcie patrí riadenie nádrže, otočný zdvíhací stôl, výsuvný výložník, navijak a snímač nákladu.

Vitajte vo svojom živle
Tento model je súčasťou kolekcie stavebníc LEGO pre dospelých, ktorí vedia oceniť vynikajúci dizajn. Stavebnica LEGO Technic bude vašim novým praktickým projektom, alebo poslúži ako fantastický darček pre fanúšikov žeriavov, s ktorým zažijú obohacujúci staviteľský projekt plný prepracovaných detailov.
Kategória: Lego
Země původu: ID
Od roku: 18
Potřebuje baterii: ne
Baterii v balení: ne
Pohlaví: uni
Vydání: 2023_08

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: